BENKOVAC - Udruga ratnih veterana 9. gbr. podružnica Benkovac održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

U subotu, 18. 03. 2017. g. Udruga ratnih veterana 9. gbr podružnica Benkovac održala je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Skupštini je prethodilo paljenje svijeća u spomen kako na sve poginule i umrle pripadnike 9.gbr. „Vukovi“ tako i na sve druge braniteljice i branitelje koji su dali svoj život za slobodnu nam Hrvatsku.
Nakon toga organizirano u koloni uputili su se prema gradskoj knjižnici Benkovac u čijem prostoru je predviđeno održavanje skupštine…..

Skupština na kojoj su članovi udruge dobili iscrpna izvješća o upravljanju s financijama udruge, provedenim aktivnostima tijekom 2016.g.te planom istih za 2017.g. (tajnik udruge).

Predsjednik nadzornog odbora je također izvijestio članstvo o provedenom nadzoru u vođenje udruge(dokumentacija i kompletnost iste, te upravljanje financijama).

Po završetku izlaganja, sva izvješća su stavljena na glasovanje o prihvaćanju.
Sva izvješća su kao takva prihvaćena.

Predsjednik udruge je izvijestio o Z VOMP HV (zajednici veterana oklopno mehaniziranih postrojbi Hrvatske vojske) te o zadruzi TENKISTI HRVATSKE VOJSKE....

Dopredsjednik udruge je izvjestio nazočne o pokrenutom postupku za posmrtnu dodjelu odlikovanja poginulim pripadnicima 9.gbr, a na inicijativu našeg uvaženog člana udruge Raymonda van der Lindena.

Uz ostala izlaganja iskorištena je prilika da se dodijeli i zahvalnica matičnoj udruzi ratnih veterana 9. gardijske brigade sa sjedištem u gradu heroju Gospiću, a za nesebičan doprinos i pomoć u radu podružnice u Benkovcu......

...PRIMUS INTER PARES...

PREUZIMANJE → pdfAKTIVNOSTI KROZ 2016. I PLAN ZA 2017. g.
PREUZIMANJE → pdfFINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA 2016. g.

benkovac1