Održana redovna izvještajno reizborna skupština Udruge ratnih veterana 9. GBR "Vukovi" podružnica Benkovac

Dana, 17.03.2018.g. održana je redovno izvještajna reizborna skupština Udruge Ratnih Veterana 9. GBR ‘Vukovi’ Podružnica Benkovac, na kojoj su uz članove Vukova, kao uzvanici nazočili predstavnici i članovi njihove matične Udruge Ratnih Veterana 9. GBR ‘Vukovi’ iz Gospića.

Također kao uzvanici nazočili su predstavnici i članovi Udruge Veterana ‘Crne Mambe’ Klub 2.OMB, Udruga Zadarskih Tenkista, Udruga Veterana OMB 113. Šibenske Brigade HV ‘Cobra’, Udruga Tenkista Veterana Domovinskog Rata Cetinske Krajine, odnosno ispred Zajednice Veterana Oklopno Mehaniziranih Postrojbi HV.

Prije svega na gradskom spomeniku zapaljene su svijeće u spomen svim poginulim hrvatskim braniteljicama i braniteljima u Domovinskom ratu, a nakon toga u sali multimedijalne gradske knjižnice Benkovac.

Sjednicu je otvorio predsjednik udruge Anto Žilić, te je nastavio voditi izabrani predsjednik radnog predsjedništva. Usvojenim dnevnim redom, predsjednik je podnio financijsko izvješće o dosadašnjem radu, aktivnostima i djelovanju Udruge, a predsjednik nadzornog odbora udruge Zoran Vranić je navedeno potvrdio svojim izvještajem, te je daljnji tijek sjednice nastavljen po usvojenim točkama dnevnog reda.

Najvažniji dio skupštine je bio reizbor određenog dijela vodstva udruge.
Dosadašnji predsjednik udruge Anto Žilić je iz opravdanih privatnih razloga morao odstupiti s mjesta predsjednika udruge te je imenovan na mjesto predsjednika nadzornog odbora, a na njegovo je mjesto imenovan dosadašnji predsjednik nadzornog odbora Zoran Vranić.
Izvršena je i promjena u upravnom odboru udruge gdje je umjesto Mirka Rukavine imenovan Željko Glavić.

Tijekom raznih rasprava i prijedloga donesene su važne odluke za učinkoviti budući rad i djelovanje udruge.

Po završetku sjednice predsjednik se zahvalio svima prisutnima, uručio zahvalnice nekolicini koji su nesebično doprinijeli radu udruge, te je udruzi, predsjednik Vukova iz Gospića Antonio Šebalj uručio plaketu s grbom 9. GBR ‘Vukovi’, a nakon toga su svi zajedno u ugodnom ambijentu pristupili domjenku.