Humanitarna akcija za pripadnika 9.gbr.VUKOVI Samira Rožajca

16 Velj 2018

Udruga ratnih veterana 9.gardijske brigade VUKOVI pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za našeg suborca Samira Rožajca, pripadnika 2hab. iz TRD-a ratne 9.gbr.

Samiru je krajem prosinca prošle godine dijagnosticiran karcinom na mozgu te se već mjesec dana nalazi na liječenju u KBC „Rebro“ u Zagrebu. U četvrtak 08. veljače operativnim zahvatom mu je uklonjen tumor nakon kojeg mu predstoji dugotrajno liječenje.

Samir je podstanar u Šibeniku, ima malu mirovinu iz koje nije u mogućnosti platiti troškove bolničkog liječenja i lijekova pa nam se obratio sa zamolbom za financijsku pomoć.

Udruga je na nedavno održanoj skupštini donijela odluko da se Samiru s računa udruge pomogne s iznosom od 1.000,00 kn te su članovi koji su bili nazočni na skupštini prikupili određen novčani iznos koji će se osobno uručiti bolesniku.

Molimo sve pripadnike ratne 9.gbr.Vukovi i ostale ljude dobra srca koji su u mogućnosti i žele novčano pomoći Samiru da svoje donacije uplate na sljedeći račun; HR7823400093203648574 s naznakom donacija za Samira Rožajca, te tako olakšaju Samiru dugotrajno i krajnje neizvjesno liječenje.